Sadarbībā ar blogu “Topi vesels” piedāvājam pirmo recepti, kura mūsuprāt lieliski noderēs ikvienam, kurš grib bagātināt savu ikdienas garšu buķeti – vegānu sviests ar indijas riekstiem.

Lai labi garšo!

Sastāvdaļas:

veganu-sviests-2

Foto: Amalija Andersone

  • 1/2 tasīte kausētas kokosriekstu eļļas
  • 60ml augstas kvalitātes Extra Virgin olīveļļas
  • 1 tasīte indijas riekstu (mērcēti 1-2h)
  • 1/2 tējk. jūras sāls
  • Piedevas pēc izvēles- ķiploks, kaltēti/svaigi zaļumi, kurkuma, kaltēti sīpoli, u.c.

 

Pagatavošana:

  1. Visas sastāvdaļas blendē apmēram 1-2minūtes līdz vienmērīgai sviesta masai.
  2. Pārlej stikla burciņā un liek ledusskapī uz dažām stundām sastingt. Uzglabāt ledusskapī var vismaz 2-3 nedēļas.