Big Bad Bagels beigeļnīca

Beigeļi Rīgā ! Big Bad Bagels – beigeļu gatavošanas celmlauži Latvijā, vienīgie un ļoti ar to aizrāvušies – beigeļi ir mūsu sirdslieta. Beigeļus katru dienu cepam svaigus un darām to saskaņā ar autentiskām Ņujorkas beigeļu pagatavošanas receptēm un tradīcijām.

Beigeļu tapšanas process

Beigeļu cepšana ir ilgs un pacietību prasošs process – no ierauga gatavošanas līdz gatavam beigelim paiet ap 24 stundām. Īsti beigeļi pirms cepšanas krāsnī tiek vārīti un tā tos gatavojam arī mēs. Gatavojam dažāda veida beigeļu maizes – gan tradicionālos klasiskos un sezama, gan arī, piemēram, spinātu, pilngraudu, olīvu u.c.

Beigeļi Rīgā Spīķeri Big Bad Bagels

Lai pildīts beigelis garšotu lieliski, tos pildām ar augstas kvalitātes svaigām izejvielām. Piedāvājam gan klasiskus un tradicionālus pildījumus ar krēmsieru, lasi, sālītu liellopu, gan neierastākas receptes ar brī sieru, prošuto u.c. Mūsu klienti visvairāk iecienījuši beigeļus ar bekonu, bet piedāvājumā ir arī veģetāri un vegāniski beigeļu pildījumi.

Beigeļi Rīgā Spīķeri Big Bad Bagels

KONTAKTI

Big Bad Bagels darba laiks: katru dienu no 9.00 līdz 19.00.

Adrese: Maskavas iela 4, Rīga, LV-1050 (Spīķeru kvartāls)

ĒDIENKARTE