Gārsas, nātru un pieneņu kulinārijas meistarklase pieaugušajiem

25.maijā plkst. 18.00 CULINARIUM studija aicina visus interesentus uz pavasara meistarklasi, kur mācīsimies gatavot no gārsas, nātrēm un pienenēm!


Šefpavārs MĀRIS PRAVAINS iepazīstinās jūs ar šīm zālēm, kuras mēs esam pieraduši uzskatīt par nezālēm, bet kurām īstenībā piemīt daudz vērtīgu īpašību. Tās satur daudz vitamīnu un var kļūt par būtisku atbalstu organismam pavasara avitaminozes periodā.
Jūs iemācīsieties pareizi izmantot šīs zāles kulinārijā. Uzzināsiet, kuras augu daļas ir piemērotas izmantošanai ēdienos, un būsiet pārsteigti, cik vienkāršus un tajā pašā laikā garšīgus, un veselīgus ēdienus var pagatavot no gārsas, pienenēm un nātrēm.

Meistarklasē GATAVOSIM:
• Veselīgos salātus no gārsas;
• Nātru zupu ar žāvētām ribiņām;
• Pieneņu pesto ar Krippu krekeriem un krēmsieru;
• Kotletes no gārsas;
• Gārsas tēju.

Jūs arī iemācīsieties eksperimentēt ar šiem augiem, lai daudzveidotu savu ikdienas ēdienkarti. Iedvesmosieties ar vēlmi izmantot „nezāles” arī savā virtuvē. Uzzināsiet, kuros vēl ēdienos var pievienot gārsu, nātres un pienenes. Un, ticiet vai nē, bet daudzus ēdienus no šiem augiem labprāt ēd arī bērni!

Meistarklases CENA – tikai 25 eiro! Cenā ir iekļauti visi produkti un aprīkojums.

LĪDZI vēlams paņemt pierakstu klades un pildspalvas.

ADRESE: Maskavas iela 12/1 (Spīķeru kvartāls).

Meistarklase notiks bilingvāli.

Rezervāciju lūdzam veikt caur Facebook lapu, pa e-pastu: Culinarium@inbox.lv vai pa tālr.: 26379408. Vietu skaits ir ierobežots.

Nepalaidiet garām!